Friday, October 8, 2010

TONGKAT AZIMAT MADURA

Ketahuilah wahai kaum Hawa, kerana tidak mahu pasangan berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun di sudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.


Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu? Jawapannya mudah. Ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya... sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh itu, janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda. Dan yang penting sekali, pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Memperkenalkan "Tongkat Ajimat Madura" dari Indonesia.

Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan ke dalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum adegan bermula.


Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka.
Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim
 

KOMPOSISI : Kapur, Majakan, Pharameriae Cortex, Callae, Gausumae Folium dan bahan-bahan alami lainnya hingga 100 %. Untuk memudahkan penggunaannya maka bahan - bahan tersebut diperoses dan bentuk menjadi seperti tongkat dengan panjang lebih kurang 12 cm. Selanjutnya sering disebut Tongkat Ajimat Madura (TAM). TAM ini di peroses sedemikian rupa sehingga aman dan higienis untuk dipergunakan tanpa memberi kesan samping.


KHASIAT:
 • Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan kelamin
 • Menyembuhkan penyakit keputihan serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
 • Menghilangkan rasa gatal-gatal dalam rahim serta menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
 • Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga  dalam perhubungan kelamin.


Cara pemakaian :
(anda dapat melakukan sendirian tanpa bantuan orang lain)
 1. Pegang ujung tongkat ajimat madura
 2. Kemudian masukkan pelan - pelan TAM kedalam vagina ( banyak yang bertanya apakah cari ini tidak berbahaya ?? tidak !! cari ini tidak berbahaya sebab pengalaman telah membuktikan bahwa dengan memasukkan TAM kedalam vagina tidak mengganggu fungsi vagina)
 3. Diamkan selama 2 minit (jangan lebih dari 2 minit !!)
 4. Kemudian tarik TAM dari vagina pelan - pelan (setelah ditarik di TAM akan banyak lendir -lendir yang menempel , itulah lendir yang kotor dan tidak bermanfaat) 
 5. Setelah itu cuci TAM dengan air bersih 
 6. Simpan ditempat yang kering (TAM tidak perlu dijemur). 
 7. Bagi anda yang mengalami keputihan lakukan kegiatan ini 2 kali sehari pagi dan petang dengan TAM yang sama sampai sembuh dan jika hanya untuk menjaga agar vagina tetap sihat dan kerap lakukan seminggu sekali 
 8. TAM dapat dipergunakan selama 1 - 2 tahun sehingga TAM dapat anda digunakan selama diperlukan.

*Ingat!!! Tongkat Ajimat Madura ini dikhaskan bagi wanita(shj) untuk dipakai BUKAN untuk dimakan..  
  "WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN"

  CARA PEMBELIAN:
  Masukkan ke dalam akaun MAYBANK atas nama:
  AHMAD SARIDUAN BIN KHAMIS
  ACC NO.157344041477
  Kemudian sms untuk pengesahan pada  H/F :013-4218123 atau email pada  sariduan@yahoo.com.my
  Berikan tarikh serta masa bank in wang sebanyak  RM 20.OO termasuk kos penghantaran ke alamat yang di berikan semasa membuat pengesahan pada saya.


  No comments:

  Post a Comment